top of page

NOVINKA | Magnetic

Dovolte mi představit Vám vítěze ocenění Red Dot Design Award 2020 – inovativní systém ovládání dveří BEZ KLIKY, BEZ ZÁMKU, BEZ ELEKTRONIKY.


Systém Magnetic odbornou porotu zaujal zejména svým zcela inovativním řešením, které bylo potvrzeno udělením národního patentu, dále nadčasovým designem, a v neposlední řadě také kvalitou zpracování.



Jak tento systém pracuje?

Do Magneticu je zapracována řada velmi silných magnetů, které jsou umístěny do dveřní zárubně. Naproti tomu do křídla zasazený blok z magnetické nerez oceli. Při dovírání dveří se k sobě obě části přiblíží a působením magnetické síly zajistí plynulé dokonalé dovření. Spolehlivé uzavření, bez zamykání.


V showroomu PODETA jsem pro Vás tuto žhavou novinku natočila:



Lze tedy dveře zamknout?

Pro tuto potřebu je připraven mini zámeček s variantou WC/koupelna a bezpečné uzamčení s cylindrickou vložkou.



Všechny modely jsou připraveny s více povrchovými úpravami jak samotných dveří, tak jejich madly. Zároveň u vybraných madel lze ovládací prostor madel vyplnit identickým povrchem s dveřmi a tak připravit efekt částečně skrytého madla, kdy zůstává viditelná pouze okrajová kontura madla + úchopná plocha, vše ostatní je skryté.




Jaké jsou výhody systému Magnetic?

Kromě krásně zpracovaného designového řešení Vás jistě potěší tiché dovření a absolutně bezhlučné otevření dveří, možnost regulace síly dovření dveří pootočením imbus klíče a dokonalý bez servisní systém testovaný na 1 milion cyklů.



Video: s laskavým svolením Jiří Škrleta, showroom PODETA

Fotografie: webové stránky výrobce Magnetic-mt


248 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page