top of page

DODEJTE PROSTORU ATMOSFÉRU

Neustále se pro vás snažím hledat nové a zajímavé prvky do interiérů. Nové dekory, barvy, výrobky, zařízení. Je tolik krásných věcí a možností, že je škoda neustále kopírovat jeden styl nebo barevnou kombinaci.


V předchozím blogovém příspěvku jsme si ukázali 10 způsobů, jak změnit bílou stěnu na mnohem zajímavější - s pomocí barev, obkladů, obrazů... Více si můžete přečíst ZDE.


Tentokrát bych vám chtěla ukázat výrobky rodinné firmy z Belgie, se kterou spolupracuji. Krásné 3D obklady na stěny, lišty, ze kterých se dá vytvořit tolik kombinací různých linií, obrazců a kompozic. Lišty podlahové, pro nepřímé osvětlení atd. - ale to si nechme na příště.


Představte si, že stojíte v místnosti, která je úplně celá bílá - má bílou podlahu, bílý strop, bílé stěny a pouze okna. Tak si představuji vaši místnost na začátku návrhu já.

Někdy už jsou vybrané podlahy, jindy dveře a ostatní se vybere k nim. Někdy máme pokoj zařízený kompletně a chceme rekonstruovat anebo jen tak sedíte o víkendu v křesle a říkáte si, že by ta bílá stěna chtěla něčím ozvláštnit anebo rozbít nudu. Ale jak začít?


Pro někoho jednoduché, pro někoho trošku déle na přemýšlení - jakou atmosféru by měl prostor mít? Co je Vaší inspirací? Má být útulný a dodávat klid nebo naopak extravagantní, slavnostní nebo působit až honosně? Co nejvíce vám naslouchám a během návrhu se vše ladí k Vaší spokojenosti. Je to vždy nejen práce designera, ale nejlepší je, když se zapojí také klient. Spolupracuje, konzultuje, popisuje pocity a vyjadřuje svá přání. To jde potom práce, jak se říká, hezky od ruky.



Vzory a grafické linie promění nudný prostor v atraktivní - a to okamžitě. Lineární, zakřivené nebo ozdobné. Stěny by nás měly inspirovat, nikoli omezovat.


Líbí se Vám tyto prvky na stěny? Neváhejte mne kontaktovat pro více informací a Vaše návrhy.



Krásné dny!


Jana











252 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page