top of page

Rekonstrukce Babice

Po dvou letech od realizace jsem se vrátila do rodinného domku u Brna, kde jsme na začátku návrhu počítali pouze s výměnou dvířek kuchyně. Takové bylo zadání klientů. Po několika konzultacích, kde jsme vše podrobně probírali, došli manželé k závěru, že když změna, tak opravdu kompletní a já tímto děkuji za důvěru v celý proces.

Laminátovou podlahu jsme vyměnili za odolný vinyl, ubourali část staré spíže tak, aby se nám celá kuchyň více otevřela a odstranili starý obklad krbu. Kuchyňskou linku jsem částečně ponechala v původní dispozici a to hlavně kvůli rozvodům vody a odtahu digestoře.


Dominantu celého prostoru tvoří kulatý stůl s ikonickou podnoží. Tento stůl byl za mě skvělou volbou jak tvarem, který úžasně zapadá do prostoru arkýře, tak odolným a snadno udržovatelným materiálem z termoplastického polymeru.


Interiér, který je na přání paní majitelky sladěný do béžových harmonických barev, jsem doplnila zlato-béžovými závěsy s jemnými odlesky a záclonami šitými na míru.


Věděli jste, že jsme přímým dodavatelem látek na závěsy, záclony, polštářky a jiné textilie? Vše si sami šijeme a dbáme na pečlivé zpracování a montáž.



Prostor PŘED rekonstrukcí


Máte také v plánu rekonstrukci, modernizaci nebo byste si přáli jen nové závěsy a záclony? Budu moc ráda, když oslovíte právě nás.



S láskou k Vašemu domovu…


Jana








82 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page